Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet και παρατίθενται τα links 'ώστε να 'έλθετε σε επικοινωνία με τους συντάκτες τους.Για να ανεβάσετε εσείς μια αγγελία χρησιμοποιήστε τη φόρμα στη σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ",ή στείλτε email στο xarizo.free@gmail.com.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

Χαρίζεται ραπτομηχανή Singer και κοπτοράπτης.Πληροφορίες και επικοινωνία με τον κάτοχο εδώ: ΑΚΥΡΗ-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ(Ευχαριστώ τους αναγνώστες μας για την ενημέρωση και λυπάμαι για την ταλαιπωρία)
xe.gr

3 σχόλια:

inioxos είπε...

me endiaferei alla de kserw pws na er8w se epikinonia.
oute kserw poio einai to epomeno bima pou prepei na kanw, opote opoios kserei as me diafotisi plss.

xarizo.free είπε...

Κάνοντας κλικ στο συνδεσμο σας εμφανίζεται η αγγελια στο σαιτ που αναρτηθηκε αρχικά και εκεί υπάρχουν τα στοιχεια επικοινωνίας με τον κατοχο.
Φυσικα όσο πιο νωρίς απαντάμε σε μια αγγελια τόσο Περισσοτερες ειναι οι πιθανότητες να υπαρχει ακόμα το αντικείμενο γι αυτο να σας παρότρυνε να κάνετε like στο Facebook και να γραφτεί το στο newsletter μας.ευχαριστω πολυ!

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσα στον αριθμό που μου υποδεικνύει το site, απάντησε μια κατά τα άλλα ευγενέστατη κυρία και με ρώτησε αν έχω κήπο, ανταπαντώντας το ερώτημά μου για τη ραπτομηχανή. Αφού της απάντησα με προέτρεψε να ασχοληθώ με την κηπουρική, εξηγώντας μου πως την πρώτη ύλη θα την βρω εκεί, με περίσσια ειρωνία.
Προφανώς, η αγγελία δεν ισχύει και παρακαλώ πολύ να την αφαιρεσετε από το site, πριν γελάσει και με άλλον ανυποψίαστω η προφανέστατα αργόσχολη κυρία που όχι μόνο δεν χαρίζει ραπτομηχανή, αλλά ειρωνεύεται και τον κόσμο.
Ευχαριστώ πολύ!!