Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet και παρατίθενται τα links 'ώστε να 'έλθετε σε επικοινωνία με τους συντάκτες τους.Για να ανεβάσετε εσείς μια αγγελία χρησιμοποιήστε τη φόρμα στη σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ",ή στείλτε email στο xarizo.free@gmail.com.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet.

Όλα τα banners που υπάρχουν στον ιστότοπο δεν αποφέρουν κανένα κέρδος,παρά μόνο χρησιμοποιούνται σε συνεργασία με τα αντίστοιχα sites και στα πλαίσια της ανταλλαγής banners ώστε να διαφημίζεται το xarizofree στο δικό τους χώρο.

Για να χαρίσετε αυτό που δεν χρειάζεστε συμπληρώστε την φόρμα στην σελίδα Επικοινωνία ή στείλτε μας μήνυμα στο xarizo.free@gmail.com
Σημείωση:
Παρακαλούμε εφόσον χαριστεί το προϊόν σας(ή θίγεστε από κάποια αγγελία) να μας ενημερώσετε για να απενεργοποιηθεί η αγγελία από το site και να σταματήσουν να σας απασχολούν για το συγκεκριμένο προϊόν.

ΔΕΝ θα αναρτούνται οι αγγελίες που αφορούν:
- αγοραπωλησίες
- παράνομα ή κλεμμένα προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: