Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet και παρατίθενται τα links 'ώστε να 'έλθετε σε επικοινωνία με τους συντάκτες τους.Για να ανεβάσετε εσείς μια αγγελία χρησιμοποιήστε τη φόρμα στη σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ",ή στείλτε email στο xarizo.free@gmail.com.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η/Υ -ΓΙΑ Μη κερδοσκοπική, φιλανθρωπική οργάνωση

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η/Υ -ΓΙΑ Μη κερδοσκοπική, φιλανθρωπική οργάνωση.

Σας παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να βοηθήσει.Τα παιδιά επιτελούν κοινωνικό έργο στηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.Σας μεταφέρω το μύνημα που μου έστειλαν και παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να βοηθήσει.

"Καλησπέρα σε όλους !! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το κοινωνικό φροντιστήριο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες λειτουργεί πλέον κανονικά, καλύπτοντας από δωρεές φίλων της οργάνωσης τις βασικές ανάγκες για την αίθουσα που γίνονται τα μαθήματα. Το ευτυχέστερο όλων είναι ότι στους εθελοντές καθηγητές μας πλέον προστέθηκε και μαθηματικός, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των μαθημάτων του λυκείου! :) 
Αντιμετωπίζουμε όμως από σήμερα ένα σημαντικό λειτουργικό πρόβλημα, λόγω απώλειας του ηλεκτρονικού υπολογιστή μας. Θα θέλαμε έτσι να παροτρύνουμε όποιον έχει διαθέσιμο κάποιο pc που δεν χρησιμοποιεί και θα μπορούσε να παραχωρήσει στην οργάνωση (αρκεί μόνο να μπορούμε να μπούμε στο internet και να γράψουμε κείμενα σε word, δεν μας απασχολεί το μοντέλο και οι πλέον δυνατότητες του pc να μας στείλει email στο info@oloimazi.org ή να μπει στο site μας,www.oloimazi.org , και να στείλει μήνυμα συμπληρώνοντας της φόρμας επικοινωνίας. 
(οποιοδήποτε τμήμα ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι δεκτό, και φυσικά οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως εκτυπωτής κλπ, που μπορείτε να μην χρησιμοποιείτε πλέον, φυσικά ανεξαρτήτως μοντέλου και χρονολογίας κατασκευής του!) 
Και πάλι σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας."


Με εκτίμηση

xarizofree

Δεν υπάρχουν σχόλια: