Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet και παρατίθενται τα links 'ώστε να 'έλθετε σε επικοινωνία με τους συντάκτες τους.Για να ανεβάσετε εσείς μια αγγελία χρησιμοποιήστε τη φόρμα στη σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ",ή στείλτε email στο xarizo.free@gmail.com.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ζητείται παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο (δωρεά ή με ευκολίες πληρωμής)

Ζητείται παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο για παιδί 12 ετών με σοβαρή κινητική αναπηρία. Το παιδί είναι 33 κιλά και ύψους 1,30εκ περιπού. Το αμαξίδιο θα πρέπει να έχει πλαϊνά στήριξης για την στήριξη του κορμού, αλλά και γιλέκο ασφαλείας ή την δυνατότητα τοποθέτησης αυτών των βοηθημάτων.
Η οικογένεια αδυνατεί να αγοράσει το αμαξίδιο γιατί και το ποσό είναι μεγάλο.αλλά και οι εταιρείες στις οποίες έχει απευθυνθεί ζητούν τα χρήματα μπροστά χωρίς κάποια διευκόλυνση. Ζητείται η δωρεά του αμαξιδίου ή η διευκόλυνση από κάποια εταιρεία στον τρόπο πληρωμής.

Επικοινωνία:  anpan2002@yahoo.com ή με pm στο www.facebook.com/xarizofree

Δεν υπάρχουν σχόλια: